Pred Vama je primer jednog od osnovnih rešenja za zaštitu od sunca –  roletna sa unutrašnjom kutijom  u Dragdar PVC izvedbi.

Sistemsko rešenje je pronađeno (izmedju više mogućnosti) kod renomiranog proizvođača sistema za fasadnu stolariju Rehau. Prozor sa ojačanim termičkim karakteristikama se specialnom alu vezom povezuje sa kutijom za roletnu što doprinosi kvalitetnijoj vezi i stabilnijem proizvodu.

U kutiji se nalazi i dodatni termoizolacioni ulozak čime se povećava sam termoizolacioni koeficijent PVC roletne (što možete videti na fotografiji br. 10)

Zastor je izveden u aluminiumskoj verziji sa lamelama sa poliuretanskom ispunom u neutralnoj sivoj boji koja je zahvalna za održavanje naročito kod stambenih jedinica kod koih je nemoguć pristup s polja (a sto se da primetiti posle godinu dve neodržavanja).

Zaštita od insekata je takođe (između više mogućnosti) sistemski rešena kroz Rehau rolo komarnike koji su integrisani u kutiju roletne.

Stolarija je sa sa spoljne strane od prodora vode zaštićena PVC podprozorskom daskom (okapnicom), a domaćin se pobrinuo za termičku izolaciju debljinom stiropora ni manje, ni više nego 20 cm, čime se postiže izuzetna energetska zaštita kako u zimskom periodu, tako i u vrelim letnjim danima.

Uz Dragdar PVC stolariju opremljenu kvalitetnim izborom materijala, kvalitetno izradjenu,  kvalitetno montiranu, kvalitet i udobnost Vašeg životnog prostora je uvek na zagarantovano zavidnom nivou.

Ukoliko imate iste ili slične potrebe, naš tim Vam je uvek na raspolaganju.

Uvek uz Vas Dragdar PVC tim!