Dragdar PVC balkonska vrata  su spoj između unutrašnjosti i spoljnog prostora kuće odnosno stana te u tom smislu
zauzimaju važno mesto u građevinskoj arhitekturi.

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi Sad

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi sad

Zbog velike straklene površine PVC balkonska vrata su dobar  izvor svetlosti kao i dobar osnov za higijenu životnog prostora.

PVC balkonska vrata su u većini slučajeva slična prozorskoj PVC stolariji tj. izrađuju se od istih materijala kao i prozori i krase ih iste izolacione, protivprovalne i druge karakteristike(više  o karakteristikama saznajte ovde) a razlika se ogleda jedino u većoj visini i širini u odnosu na prozorske otvore.

S obzirom da PVC balkonska vrata predstavljaju sama po sebi veliku površinu, ugradnjom građevinske stolarije koja omogućava dobru termičku izolaciju Vi ostvarujete  veliku uštedu u energiji potrebnoj za zagrevanje ili rashlađivanje prostorija kao  i samog objekta.

Sva naša PVC balkonska vrata su opremljeni okovima vrhunskog kvaliteta koji omogućava kombinovano otvaranje krila oko vertikalne i horizontalne ose. Ukoliko kupac izrazi želju, balkonska vrata se mogu opremiti i sa aluminijskim pragom, kao i posebnim okovom za bravljenje koji omogućava da se vrata zaključavaju poput standardnih ulaznih vrata.

Pored toga  nasa balkonska vrata mogu imati automatski zasun koji olaksava otvaranje pomocnog krila a za spoljno pritvaranje balkonska vrata imamo u ponudi i prihvatnike sa rukohvatom, da ne povredite prste kada pritvarate vrata.

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi sad

Automatski zasun

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi sad

Prihvatnik sa rukohvatom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PVC balkonska vrata u našoj ponudi mogu biti jednokrilna, dvokrilna, u kombinaciji sa dosvetlom, nadsvetlom, sa ukrasnim lajsnama i sličnim rešenjima a naše izvedbe PVC balkonskih vrata u Novom Sadu krase mnoge domove i poslovne prostore.

Ukoliko ste u nedoumici kako tehnički i po pitanju dizajna da se Vaša balkonska vrata izvedu, rado ćemo Vam izaći u susret našim profesionalnim savetima.

Ovo su samo neki od naših radova:

 

Dvodelna balkonska vrata content goes here.

Višedelna vrata content goes here.

Za više informacija kontaktirajte naš Dragdar PVC tim – kontakt