Dragdar PVC balkonska vrata  su spoj između unutrašnjosti i spoljnog prostora kuće odnosno stana te u tom smislu
zauzimaju važno mesto u građevinskoj arhitekturi.

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi Sad

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi sad

Zbog velike straklene površine PVC balkonska vrata su dobar  izvor svetlosti kao i dobar osnov za higijenu životnog prostora.

PVC balkonska vrata su u većini slučajeva slična prozorskoj PVC stolariji tj. izrađuju se od istih materijala kao i prozori i krase ih iste izolacione, protivprovalne i druge karakteristike(više  o karakteristikama saznajte ovde) a razlika se ogleda jedino u većoj visini i širini u odnosu na prozorske otvore.

S obzirom da PVC balkonska vrata predstavljaju sama po sebi veliku površinu, ugradnjom građevinske stolarije koja omogućava dobru termičku izolaciju Vi ostvarujete  veliku uštedu u energiji potrebnoj za zagrevanje ili rashlađivanje prostorija kao  i samog objekta.

Sva naša PVC balkonska vrata su opremljeni okovima vrhunskog kvaliteta koji omogućava kombinovano otvaranje krila oko vertikalne i horizontalne ose. Ukoliko kupac izrazi želju, balkonska vrata se mogu opremiti i sa aluminijskim pragom, kao i posebnim okovom za bravljenje koji omogućava da se vrata zaključavaju poput standardnih ulaznih vrata.

Pored toga  nasa balkonska vrata mogu imati automatski zasun koji olaksava otvaranje pomocnog krila a za spoljno pritvaranje balkonska vrata imamo u ponudi i prihvatnike sa rukohvatom, da ne povredite prste kada pritvarate vrata.

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi sad

Automatski zasun

Dragdar PVC Balkonska vrata Novi sad

Prihvatnik sa rukohvatom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PVC balkonska vrata u našoj ponudi mogu biti jednokrilna, dvokrilna, u kombinaciji sa dosvetlom, nadsvetlom, sa ukrasnim lajsnama i sličnim rešenjima a naše izvedbe PVC balkonskih vrata u Novom Sadu krase mnoge domove i poslovne prostore.

Ukoliko ste u nedoumici kako tehnički i po pitanju dizajna da se Vaša balkonska vrata izvedu, rado ćemo Vam izaći u susret našim profesionalnim savetima.

Ovo su samo neki od naših radova:

 

Jednokrilna balkonska vrata

Dvokrilna balkonska vrata

Dvodelna balkonska vrata

Dvodelna balkonska vrata content goes here.

Trodelna balkonska vrata

Višedelna balkonska vrata

Višedelna vrata content goes here.

Za više informacija kontaktirajte naš Dragdar PVC tim – kontakt