Servisiranje  stolarije

Za svu našu stolariju dajemo punu garanciju u periodu od 3 godine. Garancija na postojanost profila od strane proizvođača PVC profila (da profili ne menjaju boju i da neće doći do deformacije) iznosi 5 godina. Garancija na okove sa našim redovnim jednogodišnjim  servisom posle treće godine od naše ugradnje iznosi 10 godina. S obzirom da su svi naši proizvodi proizvedeni od najkvalitetnijih materijala, besprekorno funkcionisanje PVC stolarije je zagarantovano kroz dugi niz godina. Ukoliko ipak dođe do nekog kvara ili poteškoća prilikom funkcionisanja, naša ekipa za servisiranje PVC stolarije će doći i otkloniti kvar u najkraćem vremenskom roku. Sva naša PVC stolarija je proizvedena i ugrađena vrlo precizno, tako da se servisiranje uglavnom do sada svodilo na minimalne tehničke intervencije kao što su podmazivanje mehanizama za bravljenje ili fino podešavanje okova stolarije ukoliko se ukaže potreba za tim. 

Popravka  stolarije

Popravka  stolarije je svaka terenska intervencija u cilju dovođenje u funkcionalnost već ugrađene PVC stolarije. Popravljamo stolariju koju smo mi proizveli, (po isteku garantnog roka) ali i PVC stolariju drugih proizvođača (u onim slučajevima kada kupci nemaju mogućnost da stupe u kontakt sa proizvođačem stolarije od koga stolarija potiče). Popravke mogu biti zamena okova stolarije, zamena stakala, zamena guma za zaptivanje, zamena staklolajsni, reparacija kompletne stolarije u drugi proizvod i sl. Zatim popravka roletni, popravka rolo komarnika i sve ostale popravke stolarije  i njenih propratnih elemenata. 

Demontaža stolarije

Demontaža stolarije i građevinske bravarije je usluga koju možemo ponuditi svim kupcima naših proizvoda. Ukoliko imate građevinsku stolariju koju želite da zamenite našom novom PVC stolarijom, pre ugradnje ćemo uraditi demontiranje stare stolarije i ugraditi našu novu. Pošto se uradi ugradnja nove stolarije, ukoliko kupac izrazi zahtev, naša ekipa za montažu može vratiti u prvobitni izgled fasadu i otvor u koji je nova PVC stolarija ugrađena. Takođe, kada se ugrađuje nova unutrašnja PVC stolarija, ceo izgled unutrašnjosti objekta možemo vratiti u prvobitno stanje. 

Transport stolarije

Isporučujemo svu našu PVC stolariju na mesto ugradnje ili na lokaciju po zahtevu kupca. Takođe, ukoliko je potrebno, vršimo transport stare, demontirane stolarije i građevinske bravarije sa lokacije gde je nova stolarija ugrađena, na deponiju.

Pvc stolarija Dragdar pvc Novi sad - detalj transporta

Bezbedan transport stolarije

Pvc stolarija Dragdar pvc Novi Sad - detalji sa transporta

Bezbedan transport stolarije