Dragdar PVC ulazna vrata su idealno rešenje kada se želi postići savršeno estetsko uklapanje  građevinske stolarije u celokupni izgled kuće. Istovremeno se postiže i sigurna zaštita stambenog ili poslovnog prostora od provale s obzirom na to da se bravljenje između krila vrata i okvira obavlja u nekoliko tačaka.

Vrata se proizvode u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi, s nadsvetlima, ili bočnim staklima tj. dosvetlima, sa ukrasnim panelima (postoji kataloški izbor i široka paleta ponude  ukrasnih panela u zavisnosti od proizvođača) ili klasično protivprovalno isprečkana u kombinaciji sa staklima i običnim, odnosno ojačanim  panelom, u dimenzijama i dizajnu po željama kupaca, u takoreći  neograničenoj mogućnosti izvedbe.

PVC ulazna vrata u odnosu na građevinsku stolariju izrađenu od drugih materijala poseduju neke osobine koje ih izbacuju u prvi plan kada se traži najbolje rešenje prilikom odabira građevinske stolarije.

  • Višekomorni PVC profili od kojih se Dragdar PVC Novi Sad ulazna vrata izrađuju nudi Vam izvanrednu termičku i zvučnu izolaciju (više o izolacionim karakteristikama profila pogledajte ovde)
  • Debelozidna čelična ojačanja kod Dragdar PVC Novi Sad ulaznih vrata obezbeđuju kvalitetne statičke performanse i isključuju mogućnost deformacije materijala (krivljenje, nedihtovanje i sl.)
  • Posebna ugaona ojačanja koja ugrađujemo u Dragdar PVC ulazna vrata ojačavaju kompletnu konstrukciju vrata i doprinose čvrstini kao i boljem dihtovanju
  • Upotrebom specijalnih okova na Dragdar PVC ulaznim vratima postižemo povećan stepen  protivprovalne zaštite
  • Kvalitetnim diht gumama koje se naknadno uvlače u profile zagarantovano je besprekorno dihtovanje
  • Velikim izborom pragova omogućeno je kvalitetno dihtovanje kao i mnoga idejna rešenja za Vaše potrebe.

Ulazna vrata osim što moraju da ispunjavaju estetske i sigurnosne zahteve, moraju biti i postojana i dugotrajna. S obzirom da su konstantno izložena različitim vremenskim prilikama kao što su visoke i niske temperature, kiša, sneg, mraz i slično, potrebno je da budu izrađena od visokokvalitetnih i debelozidnih materijala koji su postojani  i otporni na sve ove spoljašnje faktore.

Dragdar PVC Novi Sad ulazna vrata su otporna i na najveće temperaturne oscilacije, tako da nema bojazni od bilo kakvih fizičkih promena oblika.

Naša PVC ulazna vrata se odlikuju osobinama koje u mnogočemu prednjače u odnosu na stolariju izrađenu od drugih materijala. Rehau PVC je materijal visokog sjaja i glatkih površina idealnih za jednostavno čišćenje, otporan je na sve vremenske prilike i UV zračenje u svim klimatskim podnebljima.

Za razliku od drvene ili građevinske stolarije izrađene od metala, naša PVC stolarija ne zahteva apsolutno nikakvu naknadnu zaštitu ili održavanje. Boja PVC stolarije je postojana i godinama ostaje ista bez obzira kakvim je sve atmosferskim prilikama izložena.

PVC stolarija izrađena u našem proizvodnom pogonu se odlikuje modernom konstrukcijom, jednostavna je za održavanje.  Kada se sve ovo ima u vidu, Dragdar PVC Novi Sad ulazna vrata su zasigurno najbolje rešenje kada se želi postići dugotrajnost i besprekorna funkcionalnost kroz dugi niz godina.

Javite se a naš tim je tu da Vaše želje sprovede u delo na obostrano zadovoljstvo.