Za ljubitelje velikih osvetljenih prostorija predstavljamo primer jedne zimske bašte na obroncima Fruške gore. Nesumnjivo, svaka reč o lepoti novodobijenog prostora je suvišna (što se iz samih fotografija da videti)  međutim, da bi  smo Vam potpunije dočarali lepotu zimske baštepokušaćemo da Vam prenesemo sopstvene impresije novonastalim (dobijenim) prostorom.

Kada smo prvi put dolazili kod investitora kako bismo mu prezentovali moguća rešenja ulaskom u dnevni boravak bili smo prijatno zatečeni prostorom i njegovom energijom kojom je zračio. Pred nama se prostirao predivno topao prostor ( mali detalj tog prostora vam je dostupan zbog zaštite privatnosti)  uredjen sa puno ukusa,sa puno stila i osećaja za isti, iz koga se preko balkonskih vrata stizalo na ogromnu terasu. Od lepote dnevnog boravka terasa je bila primetna ali ništa više od bilo koje obične terase.Jedinu prednost joj je davao pogled na zelene padine.Medjutim, kada je posao oko zimske bašte biokompletiran i kada smo ušli u ovaj istiboravak, ovoga puta on je bio manje primetan, u potpunoj senci zimske bašte. Zimska bašta je toliko dominirala da vas je naprosto osvajala.Topla, osvetljena, široka, sva u velikim staklenim kliznim portalima vladala je kompletnom stranom objekta. A koliko je sam objekat dobio suvišno je komentarisati.

Što se tehničkih detalja tiče, ukratko, reč je o zimskoj bašti čije su bočne stranice odrađene u jednom od aluminiumskih kliznih sistemima, stakla su energetski efikasna sa akcentom na zaštiti od sunca.Konstrukcija je dodatno ojačana zbog povećane stabilnosti, a krov je izveden u duplom, dvostrukom leksanu. Alternativna  varijanta krova bi bila u izolacionom staklenom krovu za zimske bašte, ali je isti zahtevao drugu konstrukciju, drugi budzet i sl.

Tako je još jedan objekat odlučio da što duže zadrži sunce pod svojim krovom. A leti, u one dana kada je sunca isuviše, tu su i klima, i prednosti kliznih sistema u načinu i količini otvorene površine, i stakla sa zaštitnim faktorom, i roletne, i vetar, i…

Na vama je da uživate u fotografijama i da probudite svoju maštu, a mi smo tu da Vam  pomognemo da vašu maštu prevedemo u stvarnost.

Uvek uz Vas Dragdar PVC tim!