Dragdar PVC stolarija Novi Sad

U ponudi je dugovečna stolarija, funkcionalna u pogledu svih zahteva koje građevinska stolarija mora ispunjavati, nezahtevna u pogledu održavanja, krajnje estetski prihvatljiva i izuzetno ekonomična. PVC stolarija pruža izuzetnu energetsku efikasnost, zatim zaštitu od vremenskih neprilika, buke i prašine, a višestruko bravljenje u nekoliko tačaka onemogućava bilo kakvo nasilno otvaranje i time obezbeđuje viši stepen bezbednosti objekta. Idealno je rešenje kada istovremeno treba zadovoljiti i energetske i estetske i sve funkcionalne zahteve za kojima kupac izrazi želju.

PVC stolarija u našem proizvodnom pogonu je napravljena od PVC profila vrhunskog kvaliteta poznatog nemačkog proizvođača REHAU. PVC stolarija je ojačana sa pocinkovanim čeličnim profilima otpornim na koroziju koji daju stolariji izuzetnu čvrstoću i pouzdanost.

Dugotrajno i besprekorno funkcionisanje je ono što vam Dragdar PVC stolarija Novi Sad obezbeđuje s obzirom da je izrađena vrlo precizno po svim najvišim svetskim standardima i da ugrađujemo najkvalitetnije okove za stolariju dostupne na tržištu. Odlična termička i zvučna izolacija, dug vek trajanja i lako uklapanje u enterijer i eksterijer objekta je osnovno što svaka građevinska stolarija treba da obezbeđuje. PVC profili postoje u različitim bojama i idealno se mogu uklopiti u spoljni izgled fasade ili enterijer stambenog ili poslovnog prostora s obzirom na neograničene mogućnosti izvedbe prilikom izrade.

Naša PVC stolarija lako zadovoljava sve zahteve kupaca, jer u ponudi pored mnogo kombinacija same vrste profila, zatim boje stolarije, sistema otvatanja  stolarije (okretni ili klizni sistemi) imamo i širok izbor termoizolacionih stakala, prozorskih ručica i različitih pratećih dodataka, specijalnih dopunskih profila i sl.

Nudimo višegodišnju garanciju i servisiranje za naše proizvode, krajnje profesionalno pristupamo poslu i garantujemo isporuku i montažu PVC stolarije u unapred dogovorenom vremenskom roku.

Sva stolarija se izrađuje po meri i po zahtevima kupca i našim znanjem smo u mogućnosti da izađemo u susret svakoj vašoj želji. Srdačno ćemo kupcima pomoći našim profesionalnim savetima i sugestijama i odgovoriti na sva pitanja koja želite da nam postavite.

Osnovni sistemski profili koji su u našoj ponudi su sledeći:

PROFILI REHAU PVC STOLARIJE U NAŠOJ PONUDI