Proizvodnja PVC stolarije po zahtevu kupca vrhunskog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama je ono što vam možemo ponuditi. Ugradnja PVC stolarije i isporuka do kupca je gratis. Naša proizvodnja PVC stolarije Novi Sad je orijentisana prema nemačkim standardima kvaliteta. Koristimo nemačke PVC profile renomirane firme REHAU koje odlikuje vrhunski kvalitet i lep dizajn.

Proizvodnja PVC stolarije se obavlja u našem proizvodnom pogonu na savremenim mašinama nemačke firme “URBAN”. U mogućnosti smo da postignemo vrhunski kvalitet i visoku preciznost u procesu proizvodnje za svu našu stolariju. Posedujemo kapacitete i znanje i u mogućnosti smo da izađemo u susret svakoj želji naših kupaca. Krajnje profesionalnim poslovnom politikom zagarantovano poštovanje rokova proizvodnje, isporuke i montaže svih naših proizvoda

PVC stolarija zahvaljujući višekomornom tehničkom konstrukcijom PVC profila omogućava izvanrednu toplotnu izolaciju. Takođe, dvostrukim zaptivanjem
i korišćenjem vakum stakla ostvaruje se odlična zvučna izolacija. U procesu proizvodnje stolarije, PVC profili se ojačavaju čeličnim profilima čime se postiže stabilnost i postojanost stolarije.

Okovi za stolariju koje koristimo su nemačke proizvodnje i s obzirom da su najkvalitetniji okovi dostupni na tržištu, omogućavaju besprekoran rad i dug vek trajanja svih naših proizvoda. Sistem okivanja koji u procesu proizvodnje ugrađujemo u svu našu PVC stolariju omogućava naknadno podešavanja stolarije ukoliko se vremenom ukaže potreba za tim. Svojim kvalitetom takođe okovi daju i povećanu bezbednost od provala na objektima gde se naša stolarija ugradi.

PVC stolarija ne traži apsolutno nikakvu naknadno održavanje. Ugradnjom stolarije od PVC-a se oslobađate svih dodatnih troškova farbanja i lakiranja. S obzirom da su PVC profili koje koristimo u proizvodnji stolarije svojim hemijskim sastavom zaštićeni od spoljnih uticaja (UV zračenje, atmosferske padavine, svetlost, toplota, hladnoća), i iz tog razloga boja PVC stolarije je trajna i ne menja se tokom vremena. PVC stolarija je izuzetno jednostavna za održavanje zahvaljujući svojim idealno glatkim površinama. Otporna je na sve vrste deterdženata, sredstava za pranje i za održavanje kućne higijene.

S obzirom da je naša firma proizvođač PVC stolarije, u poziciji smo da vam garantujemo proizvođačke cene kao i kvalitet iza kojeg stojimo. Od osnivanja insistiramo na kvalitetu svojih proizvoda i usluga, i iz tog razloga se trudimo da obezbedimo najkvalitetnije komponente renomiranih svetskih proizvođača i ugradimo ih u sve naše proizvode.