PVC harmonika vrata su idealno rešenje u objektima gde je potrebno povremeno fizički odvojiti spoljašnji deo prostorije (najčešće su u pitanju terase) od njenog unutrašnjeg dela, ali su odlična i za pregrađivanje unutrašnjih prostorija kao što su kancelarije, ugostiteljski objekti ili stambeni prostor.

Osnovna prednost PVC harmonika vrata ogleda se u mogućnosti spajanja dvaju prostorija kao i u mogućnosti njihovog povremenog rastavljanja a sve uz uz kvalitetnu izolaciju . Mogu biti vrlo isplativa investicija kada se ugrađuju u velikim prostorijama u funkciji pregradnog zida. Zimi se ovim štedi energija potrebna za zagrevanje, a leti za rashlađivanje uređajima za klimatizaciju.

PVC harmonika vrata se izrađuju kao trokrilna, četvorokrilna, petokrilna, šestokrilna i sedmokrilna  vrata. Svako krilo ima najmanje dva preklopna elementa. Izrađuju se u dimenzijama i funkcionalnoj izvedbi prema zahtevu kupca, a okovi koji se koriste su prvoklasnih renomiranih evropskih  proizvodjaca (delove okova možete videti na fotografiama ispod).

 

Predviđena su za ugradnju i kao fasadna stolarija i kao unutrašnja stolarija. S obzirom da kao i sva PVC stolarija poseduje osobine da izuzetno dobro termički i zvučno izoluju prostoriju gde su montirana(fotografiju dihtguma pogledajte dole)  PVC harmonika vrata predstavljaju izvanredno rešenje gde je neprakticno ugraditi standardna ili klizna  vrata.

U koliko prostorija koja se zatvara harmonika vratima nema visoke zahteve za termickom izolacijom, harmonika vrata mogu da se izradjuju i od drugih materijala (hladni aluminium ) sa drugim sistemima dihtovanja (dihtovanje na četkice, a ne na dihtgume)

Sve u svemu rec je o jos jednom proizvodu koji će Vaš zivotni prostor uciniti funkcionalnijim.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas prodajni tim.