Pred vama su primeri drvo dekor profila u nijansama zlatnog, tamnog i mocvarnog hrasta kao i braon mahagoni dekora. Sto se tice folijarnih profila postoji siroka paleta boja i nijansi,  koji da napomenemo mogu biti obostrano folijarni ili jednostrano folijarni (folija spolja, odnosno folija iznutra).
Izborom stolarije u drvo dekor nijansama dobijate visoko estetski proizvod sa  kvalitetnim termo i zvucno izolacionim karakteristikama koje su mnogo bolje nego isti takav proizvod izradjen od drugih gradjevinskih materijala.
Da napomenemo da je odrzavanje ovakvih profila jednostavno (voda i uobicajeni deterdzenti za sudove) i da ne zahteva nikakve dodatne troskove kao sto je to slucaj sa drvo aluminium profilima (farbanje isl).
Izborom stolarije u drvo dekor nijansama i dalje zadrzavate kvalitetan termoizolujuci proizvod koji samo izgledom podseca na drvo, dok je izolaciono prednost uveliko na strani kvalitetnog, ali naglasavamo kvalitetnog pvc materijala.
Za koji dekor ce se neko odluciti zavisi od samih zahteva i zelja investitora, enterijera, spoljnog izgleda objekta i sl.
Ako se odlučite za promene  mi smo tu da vam sugerišemo i pomognemo u izboru najbolje nijanse.