>
PVC Stolarija Dragdar Poslovno ime: "DRAGDAR-PVC" DOO
Adresa: Petrovaradinska 62, 21205 Sremski Karlovci
E- mail: dragdar.office@gmail.com dragdarpvc@neobee.net
Tel / faks: 021/88 10 78
Mobilni: 063/ 56 55 26
Mobilni: 060/ 56 36 303
Matični broj: 20870621
Registarski broj: 20870621
Šifra delatnosti: 2512
PIB: 107780547
PDV: 745296387
Tekući račun: 340-1100820823 Erste Bank a.d. Novi Sad

PVC Harmonika Vrata

PVC Klizna Vrata - PVC StolarijaPVC harmonika vrata su osmišljena kao bolje i funkcionalnije rešenje u odnosu na zastarili i prevaziđeni klasični tip harmonika vrata. Predviđena su za ugradnju i kao fasadna stolarija i kao unutrašnja stolarija. S obzirom da kao i sva PVC stolarija poseduju osobine da izuzetno dobro termički i zvučno izoluju prostoriju gde su montirana, PVC harmonika vrata predstavljaju izvanredno rešenje gde je nemoguće zbog pomanjkanja prostora ugraditi standardna vrata.

PVC harmonika vrata su idealno rešenje u objektima gde je potrebno povremeno fizički odvojiti spoljašnji deo od unutrašnjeg, ali su odlična i za pregrađivanje unutrašnjih prostorija kao što su kancelarije, ugostiteljski objekti ili stambeni prostor. PVC harmonika vrata mogu biti vrlo isplativa investicija kada se ugrađuju u velikim prostorijama u funkciji pregradnog zida. Zimi se ovim štedi energija potrebna za zagrevanje, a leti za rashlađivanje uređajima za klimatizaciju.

PVC harmonika vrata se izrađuju kao jednokrilna i dvokrilna vrata. Svako krilo ima najmanje dva preklopna elementa. Izrađuju se u dimenzijama i funkcionalnoj izvedbi prema zahtevu kupca. PVC harmonika vrata sa PVC panelima odlično rešenje kada funkcionalne potrebe zahtevaju da se osim termičke i zvučne izolacije postigne i vizuelna razdvajanje delova prostorije ili prostorije od spoljašnjosti.

PVC kao materijal za izradu stolarije, kada se poredi sa drugim materijalima od kojeg se stolarija izrađuje, ima osobine koje ga najčešće stave na prvo mesto kao najisplativije i najfunkcionalnije rešenje. PVC stolarija osim što ispunjava individualne estetske i funkcionalne zahteve kupca, ona je i neuporedivo postojanija i dugotrajnija u odnosu na sve ostale materijale od kojih se stolarija pravi. Osim toga, zbog svojih idealno glatkih površina, PVC stolarija je krajnje laka za održavanje.