>
PVC Stolarija Dragdar Poslovno ime: "DRAGDAR-PVC" DOO
Adresa: Petrovaradinska 62, 21205 Sremski Karlovci
E- mail: dragdar.office@gmail.com dragdarpvc@neobee.net
Tel / faks: 021/88 10 78
Mobilni: 063/ 56 55 26
Mobilni: 060/ 56 36 303
Matični broj: 20870621
Registarski broj: 20870621
Šifra delatnosti: 2512
PIB: 107780547
PDV: 745296387
Tekući račun: 340-1100820823 Erste Bank a.d. Novi Sad

  Dragdar Stolarija O Nama PVC Stolarija Aluminijumska Stolarija Ostale Usluge  

PVC Roletne

PVC Roletne - PVC Stolarija
Osim što su idealno rešenje od uticaja sunčeve svetlosti, istovremeno ispunjavaju i zahteve zvučne izolacije. PVC roletne takođe štite od spoljnih atmosferskih uticaja i neželjenih pogleda. PVC materijali koje koristimo su vrhunskog kvaliteta, velike čvrstoće i apsolutno otporni na sve atmosferske uticaje u svim klimatskim podnebljima. PVC roletne su u praksi pokazale da prednjače u odnosu na sve vrste roletni izrađenih od drugih materijala.

Svojim izolacionim osobinama štede energiju potrebnu za zagrevanje ili rashlađivanje prostorija i izuzetno su jednostavne za montiranje i demontiranje. Najbolje su rešenje za tople letnje dane i hladne zimske temperature, jer dodatno vrše termoizolaciju u stanovima i poslovnim objektima. Zastor roletni odlično prijanja uz vođice roletni, a višekomorna struktura elemenata zastora ujedno daje elementima roletni izuzetnu čvrstinu, ali i vrši funkciju termičkog izolatora.

PVC Roletne - PVC StolarijaPVC roletne su lagane i nečujne, opremljene sa mehanizmima za podizanje i spuštanje vrhunskog kvaliteta koji obezbeđuju dug vek i pouzdanost. Roletne od PVC-a imaju veliku otpornost na udarce i sa svojim izvanrednim mehaničkim osobinama omogućavaju dodatnu zaštitu od provala.

Svojim izuzetnim funkcionalnim i estetskim osobinama ispunjavaju sve zahteve po pitanju modernog građevinarstva. Svojim dekorativnim karakteristikama omogućavaju uspešnu primenu na stambenim i poslovnim objektima. Ugrađene PVC roletni lako postižu moderan izgled starih i krajnje dopadljiv izgled novih objekata. Mogu se ugraditi prilikom same izgradnje građevinskog objekta ili naknadno na bilo kakvu vrstu već postojeće građevinske stolarije.

PVC roletne izrađujemo od materijala vrhunskog kvaliteta nemačkog proizvođača REHAU. Prema potrebi i zahtevima kupca, roletne mogu biti sa ugrađenom mrežicom za komarce ili bez mrežice. Kutije za PVC roletne su termoizolovane i mogu biti ugrađene ispod nadprozorne grede ili iza zuba grede. Roletne se otvaraju ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna), ručno reduktorom uz pomoć ručke ili pomoću elektromotora.